Care sunt cele mai populare branduri de tractoare in Romania?

Care sunt cele mai populare branduri de tractoare in Romania?

Tractorul reprezinta principalul instrument de lucru pentru orice fermier care are de administrat o suprafata mare de teren. Tractoarele moderne reusesc sa genereze economii substantiale de bani si de timp, fiind dotate cu tehnologii de ultima generatie care fac fiecare activitate din ferma extrem de usoara.

Pe piata exista numeroase branduri de tractoare, care mai de care mai interesante. Acestea sunt produse peste tot prin lume si multe dintre branduri au o istorie ce se intinde pe mai bine de 100 de ani.

Care sunt brandurile preferate de romani?

  1. Tractoarele Deutz-Fahr. Sunt produse de o companie infiintata in 1968 prin fuziunea a 2 branduri: Deutz  si Fahr. Din 1995, companiei I s-a alaturat grupul Lamborghini, care a adus un plus de calitate tehnologiilor folosite. Fermierii din intreaga lume apreciaza aceste tractoare pentru faptul ca sunt produse in cea mai moderna fabrica de pe mapamond si pot fi achizitionate in diverse forme si marimi.
  2. Tractoarele Fendt. Sunt alte tractoare nemtesti produse de o companie infiintata in 1937. Diversitatea de modele este un punct forte al companiei. Atat fermierii mici, cat si fermierii mari pot alege intre tractoare cu puteri ce variaza intre 70 si 500 de cai putere.
  3. Tractorul New Holland. Este un tractor produs in Italia de o companie infiintata in 1985 in America. De-a lungul timpului, tractoarele New Holland au fost foarte apreciate, castigand numeroase premii. Printre tractoarele premiate se numara si un model care functioneaza pe baza de hidrogen.
    piese-tractor
  4. Tractorul Case. Modelele Magnum de la Case sunt extrem de bine cunoscute in randul agricultorilor romani. Acestea sunt foarte eficiente pe terenurile de dimensiuni mari si au un consum redus de combustibil. Case este al doilea cel mai mare producator de echipamente agricole din lume, ceea ce ofera o uriasa garantie pentru agricultori.
  5. John Deere. Tractoarele John Deere sunt, probabil, cele mai apreciate tractoare de pe piata. Cu o istorie de peste 100 de ani, acestea au o putere hidraulica foarte mare si asigura un confort sporit pentru agricultori. In cabina tractoarelor moderne de la John Deere exista aer conditionat, scaune foarte confortabile si elemente care ajuta la relaxarea celor care le conduc.
Like & Follow:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns