Care este tractorul anului 2021?

Care este tractorul anului 2021?

Stiai ca a avut loc competitia Tractor Of The Year? Noi te tinem la curent cu noutati tractoare 2021.

Massey Ferguson 8S.265 este considerat a fi tractorul anului 2021 la Tractor Of The Year 2021. Juriul format din jurnalisti profesionalisti, de specialitate si experti a decis ca din lista de masini agricole intrate in Marea Finala, tractorul Massey Ferguson 8S.265 este cel mai bun, astfel castigand marea finala si primind cel mai mare trofeu de pe piata utilajelor agricole din intreaga lume.

Iata care sunt castigatorii Tractor Of The Year 2021:

Tractorul anului: Massey Ferguson 8S.265.

Cel mai bun tractor specializat: Fendt Vario V 211

Cel mai bun tractor utilitar: Valtra G 135 Versu

Cel mai sustenabil tractor: Claas Axion 960 Cemos

Cateva specificatii despre tractorul anului: Massey Ferguson 8S.265

Dupa o analiza lunga a tuturor specificatiilor si aspectelor tehnice, juriul competitiei Tractor Of The Year 2021 a ales ca fiind tractorul anului, Massey Ferguson 8S.265. Cei de la TOTY spun ca acesta este un tractor complet nou, cu un stil nou o transmisie noua si inovatoare, un sistem nou de racire si hidraulic, cabina noua si silentioasa. Totodata, tractorul are un pachet complet nou de tehnologie.

Pentru a primi acest titlul suprem, felul in care sunt evaluate tractoarele depinde de motor, transmisie, electronica, hidraulica, optiuni, tehnologii inovatoare, confortul cabinei, designul si conectivitatea pentru agricultura de precizie.

Tractor of the Year 2021 - Finalist Preview - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál

Valtra G 135 Versu- Cel mai bun tractor utilitar

Acest model de tractor a castigat prima pozitie la cel mai bun tractor utilitar, o sectiune a competitiei unde sunt premiate masinile agricole in functie de versatilitate, tehnologie de ultima generatie, sistem hidraulic eficient, dar si alte caracteristici care il recomanda pentru aceasta pozitie, practic toste detaliile sunt punctate.

Tractoarele care se pot incadra la aceasta categorie trebuie sa aiba motoarele peste 70 CP, cu minimum 4 cilindri si o greutate de lucru de minim 10.000 de kg. Astfel, masinile agricole sunt punctate pentru hidraulica, confort, motorizare, versatilitate, tehnologii inovative, optiuni si alte caracteristici.

Fendt Vario V 211- Cel mai bun tractor specializat

La cateogria de tractoare specializate, juriul a ales ca fiind cel mai bun, Fendt Vario V 211. Pentru a lua aceasta decizie, juriul a urmarit cabina noua, confortul sporit, performanta extinsa de putere, cu o suplimentare de 10 CP.

Claas Axion 960 Cemos- Cel mai sustenabil tractor

Care altul daca nu Claas Axion 960 Cemos pentru cel mai sustenabil tractor din 2021. Tehnologia disponibila pe acest tractor este mai usor de utilizat decat niciodata.

Competitia Tractor Of The Year 2021 (TOTY 2021) are loc in fiecare an si este format din jurnalisti specialisti si experti care desemneaza Tractorul Anului 2021.

Like & Follow:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns