Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SC IRION AGRO INVEST SRL. Termenul de livrare a produselor – 24 – 48 ore din momentul confirmarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare prin reteaua de distributie Fan Courier. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru produsele care sunt solicitate pe baza de comanda livrarea se va face in termen de 7 – 10 zile lucratoare. Este considerata confirmata o achizitie de catre comparator a unui produs pe baza de comanda doar din momentul achitarii integral a contravalorii produsului comandat.

Valoare transportului va fi de aproximativ 25 lei pentru un colet cu o greutate de 1 kg si care se livreaza in zona de acoperire Fan Courier, pentru coletele care depasesc greutatea de 1 kg si/sau sunt livrate in afara zonei de acoperire Fan Courier valoarea transportului va fi mai mare si va fi comunicata în momentul confirmarii comenzii de catre un reprezentant IRION. Contravaloarea transportului va fi suportata de catre cumparator si va fi achitata separat de produs catre Fan Courier.
Pretul produsului comandat si imprimat pe factura este cel afisat la data plasarii comenzii.

Daca este preferata o alta firma de curierat, avem rugamintea de a fi contactati atunci cand se lanseaza comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina cumparatorului.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SC IRION AGRO INVEST SRL.