Conform OUG 34/2014 cumparatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care cumparatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de cumparator, intra in posesia fizica a produselor. Costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator, fara alte cheltuieli. Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face prin transfer bancar, in contul indicat de catre cumparator in urma completarii formularului de retur. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt rambursabile.
Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Nu sunt acceptate la returnare produse care:

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest Formular sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail. Cererile de retur vor fi procesate doar dupa receptionarea formularului de retur, completat cu toate datele solicitate.
Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.
Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG nr. 34/2014.
Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.
SC IRION AGRO INVEST SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@irion.ro.