Termeni si conditii de cumparare de pe site-ul www.irion.ro, prin comenzi directe in mediul online sau telefonice.

1. Declinarea responsabilitatii

Site-ul www.irion.ro este proprietate societatii Irion Agro Invest SRL. Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, pozele acestora, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Preturile produselor de pe acest magazin electronic sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

2. Continut
www.irion.ro defineste prin “continut” toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Societatea Irion Agro InvestSRL nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in niciun fel implicat in gestionarea acestora.
Continutul site-ului este proprietatea societatii Irion Agro Invest SRL si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al societatii Irion Agro Invest SRL.
Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.
Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.
Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat a societatii Irion Agro Invest SRL se fac pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Societatea Irion Agro Invest SRL nefiind in niciun fel raspunzator de continutul sau modalitatea acestor comunicari.
Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdicitia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu : este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).
Societatea Irion Agro Invest SRL poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.
Societatea Irion Agro Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
Societatea Irion Agro Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

3. Livrarea

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SC IRION AGRO INVEST SRL. Termenul de livrare a produselor – 24 – 48 ore din momentul confirmarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare prin reteaua de distributie Fan Courier. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru produsele care sunt solicitate pe baza de comanda livrarea se va face in termen de 7 – 10 zile lucratoare. Este considerata confirmata o achizitie de catre comparator a unui produs pe baza de comanda doar din momentul achitarii integral a contravalorii produsului comandat.

Valoare transportului va fi de aproximativ 25 lei pentru un colet cu o greutate de 1 kg si care se livreaza in zona de acoperire Fan Courier, pentru coletele care depasesc greutatea de 1 kg si/sau sunt livrate in afara zonei de acoperire Fan Courier valoarea transportului va fi mai mare si va fi comunicata în momentul confirmarii comenzii de catre un reprezentant IRION. Contravaloarea transportului va fi suportata de catre cumparator si va fi achitata separat de produs catre Fan Courier.
Pretul produsului comandat si imprimat pe factura este cel afisat la data plasarii comenzii.

Daca este preferata o alta firma de curierat, avem rugamintea de a fi contactati atunci cand se lanseaza comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina cumparatorului.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SC IRION AGRO INVEST SRL.

4. Garantiile produselor

SC IRION AGRO INVEST SRL garanteaza ca produsele comercializate si livrate sunt noi, ambalate corespunzator si

însotite de factura fiscala, chitanta (eliberata de administrator sau firma de curierat) si, dupa caz, certificat de

garantie (pentru produsele care necesita garantie). Produselor comercializate le este garantata calitatea, în conditiile

respectarii prescriptiilor de transport, depozitare si montare.

Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@irion.ro.

Procedura de solutionare a garantiilor se va efectua in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

Garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Produsul s-a defectat datorita unui montaj incorect.
 • Produsul nu a fost montat intr-un service autorizat RAR.
 • Produsul s-a deteriorat datorita intretinerii incorecte a autovehiculului sau a fost suprasolicitat.
 • Autovehicolul a fost avariat in urma accidentarii.
 • Produsul prezinta urme de soc mecanic anormal (lovituri, indoituri, rupturi) care a dus la nefunctionarea acestuia

 

5. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.IRION.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.IRION.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

6.DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si NU reprezinta acceptarea Comenzii.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Indisponibilitatea totala sau partiala va fi anuntata Cumparatorului telefonic sau pe e-mail.

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, www.irionropoate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
a. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
b. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

7. RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/2014 cumparatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care cumparatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de cumparator, intra in posesia fizica a produselor. Costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator, fara alte cheltuieli. Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face prin transfer bancar, in contul indicat de catre cumparator in urma completarii formularului de retur. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt rambursabile.
Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Nu sunt acceptate la returnare produse care:

 • depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
 • prezinta urme de lovire sau deteriorare;
 • prezinta urme de utilizare sau de uzura;
 • au facut obiectul unei comenzi speciale;
 • ambalajul si etichetele de identificare ale produselor nu sunt integre;
 • nu sunt insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate, plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest Formular sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail. Cererile de retur vor fi procesate doar dupa receptionarea formularului de retur, completat cu toate datele solicitate.
Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.
Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG nr. 34/2014.
Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.
SC IRION AGRO INVEST SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@irion.ro.

8. POLITICA GENERALĂ DE CONFIDENȚIALITATE 

în cadrul IRION AGRO INVEST S.R.L. cu privire la Regulamentul UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

Societatea IRION AGRO INVEST S.R.L. (denumită în continuare „Compania” sau „Societatea”) se aliniază Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului – privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare în prezentul plan “Regulamentul” sau „GDPR” )care va deveni aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politică se aplică:

 • Sediilor și punctelor de lucru aparținând IRION AGRO INVEST S.R.L.
 • Tuturor departamentelor și întregului personal aparținând IRION AGRO INVEST S.R.L.
 • Tuturor contractanților, furnizorilor și altor persoane care lucrează în numele IRION AGRO INVEST S.R.L.

TERMENI REGULAMENT:

 • Operator –entitatea – în cazul de față – IRION AGRO INVEST S.R.L., sau orice altă persoană juridică, autoritate publică, agenție sau organizație non-guvernamentală, care prelucrează sau stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personal– orice informații privind o persoană fizică indentificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresă, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etică sau rasială, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenența sindicală;
 • Persoana vizată –orice persoană fizică ale cărei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;

INFORMAȚII GENERALE:

IRION AGRO INVEST S.R.L., cu sediul în Cluj Napoca, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/628/2018, având cod fiscal RO38905554,e-mail: contact@irion.ro, este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastră – IRION AGRO INVEST S.R.L. are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile personale ale acestora.

Când persoana fizică vizată intră într-o relație de orice natură cu noi, ne încredințează informațiile sale.

Scopul acestei Politici generale de confidențialitate este să explice persoanelor fizice vizate ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele – în calitatea noastră de operator. Luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale aparțin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informații sunt importante. Sperăm ca ele sa fie citite cu atenție.

Acestă Politică generală de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Încurajăm pe toti să examineze Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

Potrivit legislației, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, este o „persoană vizată”,adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a permite ca aceasta să își exercițe cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și persoana vizată.

 

ANGAJAMENTUL IRION AGRO INVEST S.R.L.: 

Protecția informațiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm noul Regulament (EU) 679/2016, legislația națională aplicabilă în materie, dar și următoarele principii:

 • Legalitate, echitate și transparență:

Prelucrăm datele cu caracter personal legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar persoana vizata este informată corespunzător.

 • Controlul aparține persoanei fizice vizate

În limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-a împărtășit cu noi și de a-și exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor și limitarea scopului:

Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

 • Securitate:

Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, este de reținut faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

ÎNTREBĂRI:

Dacă există întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc să îsi exercite drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă exista temeri cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, orice persoana vizată interesată ne poate scrie la adresa de e-mail: contact@irion.ro.

Putem schimba această Politică Generală de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificarea lor, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

INFORMAȚIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci când persoanele vizate interacționează în orice fel cu noi este posibil să ne furnizeze sau să obținem din alte surse informații precum:

 • Nume/Prenume
 • Adresa
 • E-mail
 • Telefon
 • CNP-ul
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate
 • Informații bancare, cont bancar pentru retururi

DE CE COLECTEAZĂ IRION AGRO INVEST S.R.L.ACESTE DATE: 

Colectăm informațiile persoanelor vizate în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la acestea, următoarele:

 • Pentru a factura produsele cumparate
 • Pentru a trimite la adresa indicata produsele comandate
 • Pentru comunicarea legata de onorarea comenzilor sau alte probleme/situatii care pot sa apara
 • Pentru ridicarea retururilor unde este cazul
 • Pentru returnarea banilor in cazul retururilor
 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;
 • Pentru a lua decizia potrivită în vederea angajării acestora;
 • În vederea încheierii și executării unui contract de muncă potrivit specializării/calificării candidatilor;
 • În vederea încheierii sau executării/modificarii unui contract dintre persoanele vizate și companie;
 • Pentru a răspunde la întrebările și solicitările persoanelor vizate;
 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul prealabil al persoanei vizate;
 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferă compania;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a oferi reclamă și conținut personalizat;
 • Pentru a apăra compania împotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
 • Pentru a conforma compania legislației;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță;

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

1. Persoana vizată si-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

Este de reținut că persoana vizata îsi poate retrage în orice moment consimțământul prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: contact@irion.ro

2.Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizata și companie: contract de vanzare, contract de prestari servicii, contract de sponsorizare.

3. Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale a organizatiei.

4. Prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

STOCAREA DATELOR ÎN CADRUL IRION AGRO INVEST S.R.L. 

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune a persoanei fizice vizate cu compania. După încheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.

Este de reținut faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

PARTAJAREA INFORMAȚIILOR TALE CU TERȚE PERSOANE:

IRION AGRO INVEST S.R.L. nu va dezvălui datele obținute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, către alte companii terțe fără să fi obținut în prealabil un consimțământ expres și separat în acest sens.

Compania confirmă, că datele cu caracter personal obținute în urma procesului de recrutare sunt stocate în mod securizat sau sunt distruse, sens în care informam peroanele vizate că există acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care aceștia au asigurat la rândul lor compania că sunt conformi cu GDPR.

IRION AGRO INVEST S.R.L. poate dezvălui datele persoanelor fizice vizate, respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți, cum ar fi proprii împuterniciți.

Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele tale să fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice, companii de curierat, și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât aceste date să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Deși puțin probabil, compania ar putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul acestor date. Ar putea fi transmise datele și altor părţi având consimţământul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

Informațiile cu caracter personal vor putea fi furnizate și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

În limite rezonabile, compania se va sigura că datele persoanelor vizate nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care va transfera date către state din afara SEE, va urmari, în toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, având la baza consimțământul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 • Dreptul de retragere a consimțământului acolo unde prelucrarea se face în baza consimțământului;
 • Dreptul de a fi informată cu privire la prelucrarea datelor tale;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete;
 • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”);
 • Dreptul la restricționarea prelucrării
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizată către alt operator
 • Dreptul de a se opune prelucrării datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a se adresa justiției
 • Dreptul de formula o plângere în fața Autorității de Supraveghere.

 

IRION AGRO INVEST S.R.L.aduce la cunoștința oricarei persoane fizice vizate faptul că:

 

 • Își poate retrage consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct în orice moment prin transmiterea unui e-mail pe adresa: contact@irion.ro
 • Dacă doreste să își exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail contact@irion.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există si excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să se poate decide dacă aceasta este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, compania va facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o va respinge, însă va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor acestora de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a se adresa justiției.
 • Compania va încerca să răspundă solicitării acesteia în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
 • Dacă, deși depune toate eforturile, compania nu reușeste să identifice persoana vizata, iar aceasta nu îi furnizează informații suplimentare pentru a reuși să o identifice, compania nu va fi obligată să dea curs solicitării.

SOLICITĂRI ȘI EXERCITAREA DREPTURILOR:

Dacă există întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor persoanei fizice vizate sau aceasta doreste să își exercite drepturile legale sau are orice altă temere cu privire la confidențialitate, ne poate scrie la adresa de e-mail contact@irion.ro

9. Acceptul privind termenii si conditiile prezentate in magazinul electronic IRION.ro stau la baza contractului de colaborare intre vanzator si cumparator.